Jongerenreis Azië

NIEUW: De jongerenreizen van Worldmapping zijn per september 2016 over gegaan naar onze Grote Zus:  Be More. Er zijn zelfs nog meer bestemmingen in Azië bijgekomen. Klik direct door naar deze website.

 

Je kunt, als 14 t/m 18 jarige, met Worldmapping mee op reis naar Azië! Je kunt kiezen uit de landen  Cambodja en de Filipijnen.

 

Groepsreis naar Cambodja

country-225x225-cambodja

Ooit behoorde dit land tot het Khmer imperium, dat onmetelijk machtig en rijk was. Zelfs nu nog word je overweldigd door de legendarische eeuwenoude tempels. En dat is niet het enige dat Cambodja te bieden heeft! Wat dacht je van een tropische jungle, prachtige rijstvelden, heerlijk eten en een kustlijn als een ansichtkaart, compleet met meerdere bounty-eilanden? Vandaag de dag is het land één van de armste ter wereld. Na jaren van oorlog en conflicten zijn de mensen hard aan het werk om Cambodja opnieuw op te bouwen. De meerderheid van de bevolking kan niet lezen of schrijven en leeft van landbouw. Er is daarom een grote behoefte aan onderwijs. Meer weten over deze groepsreis naar Cambodja?

 

Groepsreis naar de Filipijnen

country-225x225-filipijnen

Je hebt Azië en je hebt de Filipijnen: nét even anders. Denk aan duizenden bergachtige eilanden met jungle, rijstvelden, parelwitte stranden en mega-steden. Voeg daar wat spookdiertjes aan toe (kleine aapjes), kermisachtige jeepneys (populaire vervoersmiddelen) en miljoenen Filipino’s (vriendelijke mensen met een diepgewortelde liefde voor karaoke). Zie je het al voor je?Je zou haast vergeten dat dit ook het land is dat geteisterd wordt door onderdrukking, natuurrampen en een explosieve bevolkingsgroei. Juist dit laatste maakt het zo moeilijk om de armoede te bestrijden. Zo’n 40% van de bevolking leeft van minder dan $2 per dag. Meer weten over deze groepsreis naar de Filipijnen?

 

Ben je 17 jaar of ouder en ga je liever niet met een groepsreis mee of wil je voor een langere tijd nar het buitenland, kijk dan bij Be More voor vrijwilligerswerk en mooie reizen.

Deel met je vrienden