Jongerenreis naar Latijns-Amerika

 

NIEUW: De jongerenreizen van Worldmapping zijn per september 2016 over gegaan naar onze Grote Zus: Be More. Er komen zelfs nog meer bestemmingen bij. Klik direct door naar deze website.

 

Je kunt, als 14 t/m 18 jarige, met Worldmapping naar Latijns-Amerika op reis! Je kunt mee naar het land Guatemala.

 

Groepsreis naar Guatemala

country-225x225-guatemala

Dit land is een feest voor je zintuigen én je camera. Laat je fascineren door de overblijfselen van de mysterieuze Maya’s. Voel adrenaline door je lijf gieren tijdens een duik in een kratermeer. Snuif de geur op van vers gegrilde tortilla tot je watertandt. Wat je hier meemaakt, blijft je je leven lang bij! Maar Guatemala is ook een land dat geteisterd is door dictators, burgeroorlog en natuurrampen. De bevolking kent enorme contrasten tussen rijk en arm. Meer dan de helft leeft in armoede, vooral op het platteland. Zelfs het hebben van een baan, is nog geen garantie om het schamele minimumloon te verdienen. Meer weten over deze groepsreis naar Guatemala?

 

Ben je 17 jaar of ouder en ga je liever niet met een groepsreis mee of wil je voor een langere tijd naar het buitenland? Kijk dan bij Be More voor vrijwilligerswerk en mooie reizen.

Deel met je vrienden