20130723112542 Za2Voor ouders

Niet alleen voor jonge reizigers is reizen een heel avontuur, ook voor ouders en verzorgers is het spannend. Hiervan zijn wij ons bewust. Daarom nemen wij uitgebreid de tijd om alle vragen van ouders te beantwoorden. De ouders worden betrokken in het hele proces, vanaf het moment van de aanvraag tot en met het vertrek. Uiteraard worden de ouders goed op de hoogte gehouden tijdens de reis. Worldmapping is tijdens de reis 24/7 bereikbaar.

 

Wij begrijpen dat het voor u als ouder erg belangrijk is om te weten dat uw zoon of dochter goed wordt begeleidt, zowel voor vertrek als tijdens de reis. U wilt zeker weten dat uw kind een leerzame en leuke tijd heeft, maar ook weer veilig thuis komt. Wij vinden begeleiding en veiligheid twee zeer belangrijke aspecten en doen er alles aan om er voor te zorgen dat het gehele traject goed verloopt.

 

Voor vertrek organiseren wij een voorbereidingsdag waar de jonge reizigers en de ouders welkom zijn. Tijdens deze dag kunnen jullie zowel met elkaar, als met Worldmapping kennis maken.

 

Bij Worldmapping hebben wij al vele jaren ervaring met vrijwilligerswerk in diverse landen. Wij zullen er voor zorgen dat jullie een onvergetelijke reis gaan beleven!

 

 

Beste toekomstige reis-ouder,

Je bent vast al van de schrik bekomen dat je zoon / dochter thuis kwam met het idee deel te nemen aan een reis. Je bent nu vast aan het  onderzoeken of de organisatie betrouwbaar is.  Je doorzoekt de website, je zoekt naar  ervaringen. Wij  herkennen het gevoel, en geloof ons….dat gevoel van vertrouwen neemt bij elke stap in voorbereiding naar de reis toe. Geniet van de voorbereiding, veeg een traan weg bij het afscheid…..en leef mee met de geweldige ervaring van je zoon / dochter. Het is echt de moeite waard.

zegt Miranda over de reis van haar zoon

Deel met je vrienden