Waarom op reis via Worldmapping?

20140430033912 Ma Bonhoeffer

Uitstekende reputatie

Sinds de allereerste reis heeft Worldmapping een uitstekende reputatie opgebouwd. Door jongeren, ouders en scholen worden we gezien als een betrokken, betrouwbare en vooral veilige reisorganisatie, waarbij open communicatie en persoonlijke aandacht voorop staan. Jong en oud beoordelen onze reizen gemiddeld met een 9. Een cijfer waar we trots op zijn!

 

Experts in begeleiden en veiligheid

Geen andere organisatie in Nederland heeft zoveel expertise op het gebied van jongerenreizen naar landen in Azië, Afrika en Latijns-Amerika. Van voorbereiding in Nederland, begeleiding ter plekke, tot nazorg bij thuiskomst. Daarbij zoekt Worldmapping in iedere reis naar avontuur en uitdaging, maar altijd op een gecontroleerde en beheerste manier. Ook voor de begeleiding en veiligheid geven jongeren en hun ouders ons daarom een 9 als rapportcijfer.

 

Duurzaam en gedreven

Worldmapping gelooft in de toegevoegde waarde van onze reizen: voor de ontwikkeling van jonge reizigers en de lokale bevolking. We werken op een eerlijke manier samen met onze kleinschalige, lokale partners.

 

Hoog aanbevolen

Na afloop van iedere reis informeren we bij de jonge reizigers hoe ze de reis hebben ervaren. In hoeverre bevelen ze Worldmapping aan als organisatie? Ook op die vraag scoren wij gemiddeld een 9!

 

Een super ervaring! Hoewel ik zelf heel goed ben in beren op de weg spotten, heb ik ze bij deze reis niet gezien. Ik heb geen moment getwijfeld aan de veiligheid van mijn dochter tijdens deze reis.zegt Inge over de reis van haar dochter

 

Worldmapping hebben wij ervaren als een organisatie die te vertrouwen is en ze begeleiden je kind goed. Als ouder wordt je goed op de hoogte gehouden.zegt Anne over de reis van haar dochter
Deel met je vrienden