DrukwerkBe More

De geschiedenis van Worldmapping begint bij Be More. Be More ondersteunt lokale ontwikkelingsorganisaties in Afrika en Azië met vrijwilligerswerk, eerlijk toerisme en financiële hulp. Be More werd in 2006 opgericht door onder meer Michel Groenenstijn, mede-oprichter van Worldmapping. In enkele jaren tijd groeide Be More uit tot een voorloper op het gebied van internationaal vrijwilligerswerk en eerlijk toerisme. Be More’s reputatie en beoordeling door vrijwilligers, reizigers en partners zijn uitstekend.

 

Jaarlijks vertrekken honderden vrijwilligers en reizigers naar ontwikkelingsprojecten in verschillende Afrikaanse en Aziatisch landen. Ze leveren ter plaatse een bijdrage op het gebied van onderwijs, zorg, armoedebestrijding, hiv/aids voorlichting, medische ondersteuning en verbetering leefomstandigheden, etc. Be More onderscheidt zich door intensieve begeleiding, een gedegen voorbereiding en een jarenlange ervaring.

 

Worldmapping en Be More werken intensief samen en delen bijvoorbeeld kennis op het gebied van veiligheid en begeleiding. Het partnernetwerk van Be More speelt tevens een rol in de expedities van Worldmapping. Tot slot hielp de opgedane kennis en ervaring van Be More voor Worldmapping om in 2010 een vliegende start te maken.

 

Meer informatie over Be More, vrijwilligerswerk en hun reizen naar Afrika en Azië is te vinden op www.be-more.nl.

Deel met je vrienden