Zorgvuldige voorbereiding

 

Je hebt de stap gezet om met Worldmapping op reis te gaan. En dan? Wij helpen je om alles te regelen voor de reis. Want hoe beter je je voorbereidt, hoe meer je uit de ervaring kunt halen!

 

Reispakket

Zodra je aanmelding bevestigd is, ontvangen de jonge reizigers van ons een digitaal reispakket. Hierin vind je alle informatie die je moet weten over je bestemming, je reis en de voorbereidingen. Hoe zit het met het boeken van de vliegtickets, welke inentingen heb je nodig, waar moet je op letten bij een reisverzekering? Ook vind je een handige meeneemlijst van spullen die je zeker mee moet nemen én die je beter thuis kunt laten. Kortom, alle informatie op een rijtje!

 

 

Vliegticket

Speciaal voor onze reizigers hebben wij afspraken met reisagenten gemaakt. Wij boeken dan ook het vliegticket voor jullie reis. Zo ben je verzekerd van een goed ticket én krijg je aanvullende diensten of zelfs een kleine korting!

 

Visum

Voor een aantal verre bestemmingen heb je een visum nodig. Dit kun je soms regelen tijdens je reis (bijvoorbeeld op de luchthaven of bij een grensovergang), maar het kan ook zijn dat je het visum voor vertrek al in bezit moet hebben. In het digitale reispakket vind je uitgebreide informatie over het visum voor de bestemming waar jij naar toe gaat. Een visum dien je zelf te regelen. Maar dit kan een lastige en tijdrovende klus zijn en daarom kun je dit ook overlaten aan de specialisten van de VisumCentrale. Je regelt samen met hen het visum online en per post. Het regelen van je visum geef je uit handen, zodat je je daar niet druk om hoeft te maken. Voor dat je het weet heb je je visum ontvangen!

 

Passende verzekeringen

Jouw veiligheid en welzijn staan bij ons voorop. We wijzen je daarom op het belang van een goede reisverzekering. Niet iedere variant biedt namelijk dekking voor vrijwilligerswerk. Speciaal voor onze reizigers hebben we afspraken gemaakt met Tunafish. Hun Special Isis verzekering biedt ruim voldoende dekking voor een gunstige prijs.

Deel met je vrienden