NIEUW Vanaf september 2016 zijn wij verhuisd naar de website van Be More! Hier vind je alle informatie terug over de mogelijkheden van een rondreis met de klas naar één van de bestemmingen. Klik hier voor de website.

Schoolreizen

20130814170925 Ug3

Onze reizen zijn gericht op ontdekken en leren en daardoor zeer geschikt als schoolreis voor leerlingen of studenten. Wij willen jonge reizigers laten zien, voelen, proeven en ruiken hoe de wereld er uitziet buiten de voor hen bekende grenzen. De leerlingen of studenten ervaren hoe het is om op te groeien in een land die minder welvarend is. Lees hieronder meer over de mogelijkheden.

 

Samenwerken

U kunt als school zelf een land kiezen uit ons aanbod, de meeste geschikte periode en de groepsgrootte, van 10 tot 40 personen. Het reisprogramma zit vol met leerzame en uitdagende activiteiten en excursies. Uw leerlingen of studenten zijn onderdeel van het lokale leven, werken samen met de lokale bevolking en komen in contact met leeftijdgenoten. Ze verlaten de gebaande paden en hun comfort zone, waardoor ze ook op persoonlijk vlak worden uitgedaagd. Nieuwe vaardigheden en competenties komen tot bloei.  De combinatie van het lokale leven met een aantal excursies zorgen ervoor dat het land zo optimaal mogelijk wordt ontdekt.

 

De kennis en inzichten die uw leerlingen of studenten opdoen zijn van onschatbare waarden en dragen ze de rest van hun leven met zich mee. Wij werken graag met u samen om uw leerlingen of studenten deze onvergetelijke ervaringen op te laten doen en om een mooie schoolreis mogelijk te maken!

 

20130801141334 Ca1

Worldmapping is een betrouwbare partner, zowel organisatorisch als inhoudelijk; de leerlingen die hebben deelgenomen zijn voorgoed veranderd in mensen met een internationale blik op de wereld om hen heen.zegt Ben Perry, van het Porta Mosana College in Maastricht

Deel met je vrienden