Ervaring

 

Worldmapping is een jonge organisatie, die graag grenzen verlegt en altijd bezig is met nieuwe ideeën. Maar wanneer het aankomt op veiligheid, kiezen we er voor om niet het wiel opnieuw uit te vinden. In plaats daarvan maken we zoveel mogelijk gebruik van jarenlange ervaring. Ervaring van ons zelf, onze partners, onze projecten en contactpersonen waar ook ter wereld.

 

We werken samen met organisaties die geruime tijd actief zijn in de regio’s waar onze reizen plaatsvinden, met een uitgebreid netwerk ter plaatse en kennis van praktijk en cultuur. Organisaties die deskundig, betrouwbaar en bekwaam zijn, met diepe wortels in het land. Op die manier beschikken we over een schat aan kennis en ervaring.

 

20120713133719 Ug1Continu aanscherpen

Al deze ervaring bij elkaar vormen de basis van het veiligheidsbeleid van Worldmapping. Een veiligheidsbeleid dat voortdurend bijgewerkt wordt, op basis van de laatste ontwikkelingen en inzichten. Onze protocollen worden regelmatig herzien en uitgebreid. Na iedere reis vindt er een evaluatie plaats waarna we de feedback oppakken en meenemen in de volgende reis.

 

Deel met je vrienden