Op de hoogte

Ook voor het thuisfront kan een expeditie spannend zijn. Daarom vinden wij het belangrijk door de achterban in Nederland zoveel mogelijk bij de reis te betrekken.

  • 20110717164104 Ug1Vanaf het moment van aanmelden, wordt alle belangrijke informatie aan de Worldmapper zelf én aan zijn of haar ouders gecommuniceerd.
  • Op de voorbereidingsdag is er ook een programmaonderdeel voor ouders. Zo kunnen zij kennismaken met de reisgenoten en begeleiders van zoon of dochter.
  • Gedurende de reis zelf heeft het team in Nederland dagelijks contact met de expeditieleiders. Wanneer de groep veilig is gearriveerd in het land van bestemming, krijgen ouders hiervan  bericht. Vervolgens ontvangen ze e-mails met nieuws over de groep en – indien het mobiele netwerk ter plaatse dit toelaat – zelfs foto’s.
  • Ten tijde van een expeditie is Worldmapping 24/7 telefonisch bereikbaar.
Dit is een ervaring die onze zoon zijn leven niet meer vergeet. En ook voor ons. Het is mooi om te zien dat je kind zo gegroeid is in zijn levenservaring in twee weken tijd.
Voor ons als ouders was het erg spannend. Het is niet niks om om je zoon van 15 naar Uganda te zien vertrekken. Maar toen we op de eerste dag vanaf zijn vertrek al een mailtje kregen om te lezen hoe het de groep verging wisten we dat het goed zat. Ook de foto’s op de site, de blogs en de updates die we steeds kregen van jullie waren super om te zien en te lezen.
Vanaf de eerste keer op de informatieavond tot aan het terugkomen op Schiphol afgelopen zondag hebben jullie ons fantastisch op de hoogte gehouden. Complimenten 😀

Nogmaals… iedereen die betrokken is bij de expeditie naar Uganda, heel erg bedankt voor de goede zorgen, en de perfecte organisatie.zeggen Ronald en Miranda over de expeditie van hun zoon

Deel met je vrienden